Blogi

Lähdettiin aamuvarhain Turusta kohti Kustavia, missä sijaitsi Varusmiespalvelun omistama mökkialue. Päivämme Kustavissa alkoi muistelemalla edesmennyttä Suomen tasavallan presidenttiä Mauno Koivistoa. Kilpikonnat saivat lämpimän vastaanoton Mauno Savolaiselta (VMP:n perustaja) ja muulta henkilökunnalta. Aloitimme talkootyöt, mikä sisälsi mökkialueen haravointia ja siistimistä. Homma eteni erittäin tehokkaasti ja lounaaseen mennessä olimme jo saaneet kaiken valmiiksi VMP:n henkilökunnan avustuksella. Lounaan jälkeen Kilpparit aloittivat päivän harjoituksen, mikä sisälsi ammattimaisen lihaskuntoharjoitteen ja Lippo Juvalan mäkivedot. Päivän treenin jälkeen lähdimme saunomaan ja uimaan, jonka jälkeen meille tarjoiltiin virvokkeita. Päivä oli onnistunut ja tuntui että kaikilla oli erittäin mukava päivä.

Kiitokset, VMP:n henkilökunnalle!
-Kilpparit