Blogi

Bussi starttasi noin klo 8 sunnuntaiaamuna, kun viimeisimmätkin talkoolaiset oli saatu torin kulmalta kyytiin. Perinteinen talkooreissu Kustaviin voi siis alkaa. Reilun tunnin kestävä ajomatka sujui mukavasti jutellen ja Annan ja Larin omalaatuisille vitseille nauraen…

Saavuimme Kustaviin noin klo 10, jossa söimme nopeasti aamupalaa Manun jakaessa päivän talkoo-ohjeet. Tämän jälkeen olikin aika siirtyä töiden pariin. 1,5h:n haravointi sujui yllättävän nopeasti, vaikka se monen mielestä voi tylsältä kuulostaa. Välissä pääsimme taas kerran syömään, jonka jälkeen jatkoimme talkoita noin tunnin, kunnes kaikki oli valmista.

Kiireisen aikataulun takia siirryimme saman tien päivän harjoituksen pariin, joka alkoi Larin osuudella. Lentopallokentällä teimme erilaisia viestikisoja ja tehtäviä, mikä oli kivaa vaihtelua viime aikoina ehkä jopa hieman puuduttavilta tuntuneiden juoksutreenien jälkeen. Kun lämpö oli saatu päälle, alkoi päivän päätreeni eli mäkiharjoitus. Täysillä siis ylös ja alas. Helpolta kuulostava treeni tuntui kyllä loppujen lopuksi kaikilla melko pahalta, mutta niinhän sen toisaalta kuuluukin.

Aikaa oli jäljellä vielä tunti ennen lähtöä, joten ei kun ripeästi saunaan ja uimaan! Pienen paineen alla kaikki uskaltautuivat lopulta veteen ja olo oli mahtava kylmän meriveden ja lämpimän saunan jälkeen, joten se kyllä kannatti.

Pysyimme kerrankin aikataulussa ja noin klo 16 lähdimme takaisin kohti Turkua. Hyvä päivä takana ja kovat tavoitteet seuraavan viikon SM-maastoja varten mielessä, oli hyvä lähteä kohti uutta viikkoa ja uusia treenejä. Ensi viikolla nähdään, miten käy!